Örebro Futsal Club

KIF Eagles – Softbolltjejer är laddade inför match nu till helgen

· Publicerad: 29 maj 2015 · 06.16.

På söndag den 31 maj kommer Enköping till Åbyparken i Örebro för att möte Örebrolaget KIF Eagles i dom första hemmamatcherna i Softboll för året.

Enköping är ett lag som trots att de har många unga tjejer i laget börjar få en imponerande rutin, kommer att bjuda på ett tufft motstånd i helgen, och vi hoppas på två välspelade och roliga matcher i Åbyparken berättar Sanna Hermansson, assisterande coach till oss på Örebro Tribune.

Annons ▾

Det har varit en tuff start i seriepremiären där KIF Eagles spelat bortamatcher mot dom regerande svenska mästarna Söder. Eagles har börjat båda sina matcher bra, spelat jämt med södertjejerna i de första inningarna. Sen har Söders rutin tagit överhanden och Eagles kunde inte hålla jämna steg med regerande Svenska mästarna som då tog två relativt enkla segrar skriver softbolltjejerna på sin Facebook-sida.

Vädret har spelat stor roll inför seriepremiären tidigare i år, detta då man fått ställa in matcher både när det snöat och regnat i vårt långa land. KIF Eagles skulle tidigare i vår tagit emot Sundsvall på hemmaplan, men Sundsvall hade svårt att få ihop spelare inför matchen.

Matchstart nu på söndag är klockan 12:00, och KIF Eagles spelar två matcher med 45 minuters lunchpaus emellan.

Det kommer att finnas kiosk på plats med bland annat kaffe, dricka och andra godsaker att köpa.

Kom och heja fram Örebros softbolltjejer till seger.

Hitta till KIF Eagles hemmaplan i Örebro

Är du intresserad av mer om sporten, information eller sugen att börja spela – Gå in och gilla KIF Eagles Facebook-sida

KIF-Eagles-Arkiv

FIKK - För att alla behövs
Läs också