Örebro Futsal Club

Flera trafikolyckor på motorvägen under lördagen

· Publicerad: 30 maj 2015 · 11.55.

Fem personer är enligt SOS alarm inblandade i en trafikolycka som inträffat vid en avfart i höjd med Mariebergs köpcentrum. Två personbilar har kolliderat och larmet inkom till SOS alarm vid 11.40 tiden under lördagen.

Ambulanser, räddningstjänsten och polis är utlarmade fram till olycksplatsen som enligt uppgifter inträffat i södergående körriktning. Enligt Sveriges Radio så är det helt stopp i trafiken – På avfarten till Mariebergs köpcentrum.

Annons ▾

Inom en timma efter den första trafikolyckan inträffade så inträffar fler olyckor på motorvägen E20 söder om Örebro.

Två personbilar är inblandade i en annan trafikolycka som inträffar vid klockan 12.30 i södergående körriktning. En av personerna som är inblandad i olyckan klagar över nacksmärtor. Totalt är fyra personer inblandade i denna trafikolycka.

En tredje olycka inträffar och SOS alarm larmar vid klockan 12.40 ytterligare resurser fram till en trafikolycka som inträffat på Västerleden E20 vid Älgbacken, söder om Örebro. Det är enligt uppgifter från SOS Alarm åtta personer och tre fordon inblandade i denna trafikolycka.

Polisen meddelar att ett flertal trafikolyckor inträffat på E18/E20 i båda riktningarna, i höjd med Hjälmarberget söder om Örebro. Risk för stora trafikstörningar. Ta om möjligt alternativa vägar.

Foto: Richard Ström

FIKK - För att alla behövs
Läs också