Örebro Futsal Club

Två personer försökte stjäla post från brevbärare

· Publicerad: 2 juni 2015 · 17.41.

En brevbärare som befinner sig på Olaigatan i Örebro upptäcker att två personer håller på och rotar i dennes postväskor som är på mopeden.

När gärningsmännen noterar att dom är upptäckta så lämnar dom platsen springande, det är oklart om gärningsmännen fick med sig något ur postväskorna.

Annons ▾

För ett par dagar sedan blev en brevbärare rånad på sin mobil.

Det har även varit en stöld av post på Södermalm i Örebro för ett par dagar sen, en brevbärare som var utanför Ekängsgatan 25 i Örebro fick brev stulna ifrån mopeden, medans denne brevbärare var inne i trapphuset och delade ut post till dom boende.

Det är kanske dags att börja låsa in posten i mopederna medans brevbäraren inte har uppsikt över fordonet som posten förvaras, någonting som förundrar är även att det har inte gått ut något meddelande till dom som bor på Ekängsgatan i Örebro om att deras brev eventuellt blivit stulna.

FIKK - För att alla behövs
Läs också