Örebro Futsal Club

Två personer försökte stjäla post från brevbärare

- .

En brevbärare som befinner sig på Olaigatan i Örebro upptäcker att två personer håller på och rotar i dennes postväskor som är på mopeden.

När gärningsmännen noterar att dom är upptäckta så lämnar dom platsen springande, det är oklart om gärningsmännen fick med sig något ur postväskorna.

För ett par dagar sedan blev en brevbärare rånad på sin mobil.

Det har även varit en stöld av post på Södermalm i Örebro för ett par dagar sen, en brevbärare som var utanför Ekängsgatan 25 i Örebro fick brev stulna ifrån mopeden, medans denne brevbärare var inne i trapphuset och delade ut post till dom boende.

Det är kanske dags att börja låsa in posten i mopederna medans brevbäraren inte har uppsikt över fordonet som posten förvaras, någonting som förundrar är även att det har inte gått ut något meddelande till dom som bor på Ekängsgatan i Örebro om att deras brev eventuellt blivit stulna.

Läs också