Örebro Futsal Club

ÖSK kryssade mot Helsingborg

· Publicerad: 3 juni 2015 · 23.12.

Det var ett skadedrabbat Helsingborg som idag besökte Behrn Arena för att möta Örebro SK. Ett Örebro som inför matchen hade tagit två oavgjorda och två segrar på de senaste fyra omgångarna.

Ett lag på väg år rätt håll. Gästerna Helsingborg hade inte samma positiva trend, en seger och tre förutser under samma period. Så i teorin skulle det inte vara omöjligt med en hemmaseger för Örebro, men det blev en ganska uddlös match där lagen lite då och då glänste till.

Annons ▾

De bägge målvakterna Oscar Jansson i ÖSK och Matt Pyzdrowski i HIF gjorde bra insatser och räddade sina respektive lag.

Det var ändå ÖSK som var närmast segern, i den 77:e minuten fick de en straff då Andreas Landgren fått bollen på handen. Ahmed Yasin klev upp mot straffpunkten och sköt en skott som Pyzdrowski räddade. ÖSK hade även tre skott i virket varpå Patrick Haginge hade ett jätteläge i första halvlek.

Slutresultatet blev 0-0 i en match som ÖSK borde ha vunnit. Det är bara att gå vidare, redan på lördag, Sverige nationaldag är det återigen dags för match. Då tar ÖSK emot Halmstad på Behrn Arena kl 16.00.
Text: Martin Avedal – M.A.V.Foto

FIKK - För att alla behövs
Läs också