Örebro Futsal Club

Inför söndagens möte mellan Black Knights mot Västerås Roedeers

· Publicerad: 5 juni 2015 · 15.37.

Nu på söndag den 7 juni spelar Örebro Black Knights sin andra hemmamatch på Behrn Arena i Örebro.

Dagen börjar vid klockan 14.00 med ett Taligate Party utanför arenan där alla är välkomna att ta med sig eget att grilla. Det kommer självklart att finnas möjligheter att köpa mat på plats.

Annons ▾

Matchen är Black Knights tredje i årets Superserie. Förra veckan möte laget Limhamn Griffins i Malmö och kunde åka hem med en 31-27 seger i bagaget men poängskillnaden kunde ha varit större till Black Knights fördel.

– Vi slappnade av lite för mycket de sista två minuterna och gav därmed bort onödiga poäng till Limhamn säger Head Coach Randy Beverly Jr.

– Annars är jag väldigt nöjd med spelet och matchen förra veckan. Vi börjar hitta spelet och våra positioner och det känns att vi bara blir bättre och bättre.

Vi har gått igenom förra veckans match och dragit våra lärdomar och nu ser vi mycket framemot att möta Västerås Roedeers hemma, säger Randy Beverly Jr.

Förstärker snart den defensiva linjen med storlek, styrka och erfarenhet.
Black Knights kommer snart att förstärkas med den serbiske Defensive Line Linebacker Milos Lisanin som nu landat i Örebro.

Milos Linsanin kommer att göra sin första match tillsammans med Örebro Black Knights den 17 juni och ska då förstärka lagets defensiva linje genom sin storlek, styrka och erfarenhet. Dessa sammantagna styrkor tillsammans med dom övriga i laget kommer att försvåra för motståndarnas springspel.

– Jag förväntar mig att Milos kommer med stor energi och att han kommer att tillföra mycket till vår defensiv. Han är stor och start men också väldigt snabb, både i fötterna och i att läsa spelet.

Milos spelar en hård fysik fotboll vilket kommer att bli jobbigt för våra motståndare att möta, säger Anders Johansson, rekryteringsansvarig hos Black Knights.

Annars är det på offensiven som vi nu ser de största förändringarna på planen. Inför förra matchen mot Limhamn ställde Head Coach om den offensiva linjen vilket gav ett positivt resultat.

Sebastian Nilsson, center i Black Knights är positiv till förändringarna, men anser att det finns mer att göra.

– Jag ser det som att vi har fortfarande mycket att jobba på och vi kom undan med misstag mot Limhamn. Västerås är inget lag att döma ut så vi måste spela en bra match för att nå samma resultat som förra veckan säger Sebastian Nilsson.

Matchen på söndag börjar kl 16.00 – Behrn Arena i Örebro

FIKK - För att alla behövs
Läs också