Örebro Futsal Club

Örebro SK fortsätter att kryssa, idag kom den tredje raka

· Publicerad: 6 juni 2015 · 20.36.

Efter hur Örebro SK inledde årets allsvenska säsong så borde man vara tacksam för att laget nu tar poäng. Men spelet är ojämnt för de svartvita och idag kom tredje raka kryssmatchen för ÖSK.

Man kan i nuläget placera dem på en fjortonde plats i tabellen med 11 poäng.

Annons ▾

Dagens match var mot ett av årets bottenlag i tabellen. Halmstad BK har inte haft något flyt i sitt spel, men har ändå spelat bra utan att resultatet gått deras väg. Det var något som syntes i aktuell match det gästande Halmstad BK var det bättre laget i andra halvlek.

Första halvleken tillhörde ändå ÖSK, det fanns bra rytm i spelet, men laget hade svårt att ta sig igenom Halmstads stabila försvar. Hemmalaget borde dock ha gått till pausvila med en 1-0 ledning då Nordin Gerzic blev felaktigt bortdömd för offside.

Gerzics revansch skulle dock komma tidigt i andra halvlek när han slog in en frispark på nära håll i den 47 matchminuten. Halmstad stod bara och tittade på när bollen seglade in i målet.

Glädje för hemmalag blev dock kortvarig då gästerna kvitterade redan i den 55:e minuten med King Gyan som målskytt. I och med målet tog gästerna över och var det bästa i laget i andra halvlek. Man fick inte in några fler mål på ÖSK.

På stopptid gjorde Oscar Jansson en jätteräddning på Junes Barnys nickskott och samtidigt räddade han en poäng åt sitt Örebro. Frustationen i publiken börjar bli allt mer tydlig då man buar när domaren blåste av matchen.

Text: Martin Avedal – M.A.V.Foto

[gss link=”none” ids=”86823,86824,86825,86826,86827,86828,86829,86830,86831,86832″]

FIKK - För att alla behövs
Läs också