Örebro Futsal Club

Många deltagande motorcyklar i SMC-kortegen genom Örebro

· Publicerad: 6 juni 2015 · 19.28.

Sveriges Motorcyklister (SMC) i Örebro län samlades på lördagen för en kortege genom Örebro. Varje betalande motorcyklist som åkte med i kortegen skänkte pengar genom en startavgift på femtio kronor till Annikas minnesfond.

Uppsamlingen skedde på torget i Kumla där ett trettiotal motorcyklar samlades vid klockan 13-tiden för avresa in mot Örebro. Vid Atlas Copco, inne i Örebro stannade man till för att åter samla ihop motorcyklar och deltagare för kortegen igenom city Örebro och slutdestinationen i Stadsparken.

Annons ▾

Många deltagande motorcyklar igenom Örebro City
Enligt Sveriges Motorcyklister (SMC) i Örebro län så fick man ihop hela 77 stycken deltagande motorcyklar i kortegen och samlade ihop genom startavgiften hela 3850 kronor som oavkortat går till minnesfonden.

Kortegen åkte över Örebro City ner till uppställningsplatsen vid ingången till Stadsparken. Där man hade försäljning av fika utav representanter från Annikas Minnesfond och och som tog emot dom insamlade pengarna.

Sveriges Motorcyklister (SMC) tackar genom sin hemsida alla som deltog i kortegen i år.

Läsarbild: Ulf Johansson / Filmklipp: Patrik Hjelm – Örebro Tribune
Läsarbild: Ulf Johansson

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ’script’, ’facebook-jssdk’));

Sveriges Motorcyklister (SMC) i Örebro län samlades på lördagen för en kortege genom Örebro. Varje betalande motorcyklist som åkte med i kortegen skänkte pengar genom en startavgift på femtio kronor till Annikas minnesfond. Filmklipp: Patrik Hjelm – Örebro Tribune

Posted by Örebro Tribune on den 6 juni 2015

FIKK - För att alla behövs
Läs också