Örebro Futsal Club

Flertalet inbrott i bostäder senaste dagarna i länet

· Publicerad: 8 juni 2015 · 16.27.

Det har under den gångna helgen och under måndagen varit flera inbrott, både i bostäder och hos företag i länet meddelar polisen under måndagen.

Någon gång under måndagen har det skett ett inbrott i en villa i Lännäs, en ruta är krossad till villan och en dörr stod på vid gavel när inbrottet upptäcktes.

Annons ▾

Polisen blir utkallade till området Ormesta i Örebro efter att villaägare haft inbrott i sin bostad. Inbrottet har skett under måndagsförmiddagen enligt villaägaren. Gärningspersonen eller personerna har tagit sig in i fastigheten genom att ett hål har sågats upp i en altandörr på villan.

Under helgen har stora kvantiteter koppar stulits från ett rörgrossistföretag vid Terminalgatan i Hallsberg. En truck har använts för att forcera ett staket. Trucken tillhör inte företaget och den misstänks vara stulen från annan plats. Koppartrummor om flera ton i vikt har stulits.

Då en boende på Balladgatan i Örebro kommer hem efter att ha varit bortrest sedan lördagen så upptäcktes att ett inbrott skett i lägenheten. Det är okänt i nuläget vad som tillgripits i samband med inbrottet.

En villaägare i Kumla har upptäckt under söndagen att någon har brutit sig in i bostaden. Det är enligt polisen tillrört inne i fastigheten.

FIKK - För att alla behövs
Läs också