Örebro Futsal Club

Två personer gripna efter jakt på stulen husbil i Nora

· Publicerad: 8 juni 2015 · 10.29.

En person boende i Nora ringer på söndagskvällen till polisen och meddelar att några personer som färdas i en husbil försökt eller har stulit diesel.

Personerna som färdades i husbilen smiter från platsen. Polispatrull som larmats ut till adressen och som på väg till platsen för att kontroll får samtidigt information att husbilen paret färdas är stulen någon gång under helgen i Kristinehamn.

Annons ▾

Polispatrullen som kallats ut till platsen får syn på husbilen i Nora. De slår på stoppanordningar och det blir ett kortare efterföljande eftersom paret inte vill stanna på polismans tecken.

Husbilen kommer fram till en vägbom på Gunnarsbergsvägen i Nora där fordonet välter.

Räddningstjänsten får in larmet klockan 20.43 på söndagskvällen att det skett en singelolycka med en husbil på Gunnarsbergsvägen. Polisen ville ha räddningstjänsten ut till platsen för stoppet och olyckan för att säkra så att det inte läcker olja eller gasol från fordonet.

Paret som färdades i husbilen, är enligt polisen en 31-årig man och en 26-årig kvinna. Både mannen och kvinnan är gripna misstänkta för en rad brott och blir anhållna efter förhör.
Mannen blir även misstänkt för drograttfylleri meddelar polisen.

Foto: Per Bergström
Foto: Per Bergström

FIKK - För att alla behövs
Läs också