Örebro Futsal Club

Inför matchen mellan Örebro Black Knights och Carlstad Crusaders

· Publicerad: 14 juni 2015 · 19.41.

Denna kan räknas som en toppviktig match i serien, Örebro Black Knights tar emot Carlstad Crusaders som är ett topprankat lag och sedan 2010 titulerade svenska mästare i amerikansk fotboll och spelat för slutspelsplats vid tolv tillfällen.

Örebro Black Knights har i år redan visat upp sin styrka, sitt spel och vi på redaktionen tror Örebros svarta riddare kommer ge Carlstad Crusaders en riktig utmaning nu på onsdag den 17 juni när man för första gången den här säsongen möts igen.

Annons ▾

Örebro överraskande med flera långa passningsspel av kvalité redan i förra matchen mot Roedeers som fick mig och hela läktaren att dra på ögonbrynen rejält.

Carlstad Crusaders har tidigare visat att man börjat matcherna tamt, man har slarvat för att sedan sätta stenhård press på motståndarna. Detta är något som Örebroarna kan dra nyttan av i inledningen, sätta pressen på motståndarna och skaffa sig en ledning.

Senaste mötet, förra året när Black Knights mötte Crusaders på hemmaplan så innebar det ett svenskt publikrekord i amerikansk fotboll – Då med 2117 stycken personer på läktarna.

Boka in denna afton i kalendern så vi kan slå detta rekord i år.

Köp din matchbiljett redan idag på följande länk och försäkra dig om att slippa köerna på matchdagen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också