Örebro Futsal Club

Sefina Pantbank sätter hårt mot hårt

· Publicerad: 15 juni 2015 · 21.58.

Den senaste tiden har vi över Sverige upplevt en rånvåg riktad mot juvelerare, guldsmeder och pantbanker.
Som Sveriges största pantbankskedja har vi därför bestämt oss för att stänga samtliga av våra butiker under ett par dagar för att säkerhetsuppdatera dessa.

Alla våra butiker har redan idag marknadsledande säkerhetsutrustning, då vi alltid har, och har haft, ett omfattande säkerhetstänk vad gäller våra medarbetare likväl som våra kunders ägodelar. Efter den uppdatering vi nu genomför kommer vi att ha den allra senaste teknologin.

Annons ▾

Nils Klevmarken, operativ chef på Sefina Pantbank säger:

-Den här rånvågen är ett oerhört stort orosmoment för alla oss som jobbar i utsatta branscher. Jag vet att polisen gör ett bra arbete gällande den här typen av brott, men vi behöver ändå ta egna krafttag för att skydda oss själva.
Att stänga ner butikerna en kortare period för att installera världsledande anti-brottsutrustning är absolut rätt väg att gå. Vår personal och våra kunder är vårt absoluta fokus nu, och vi hoppas och tror att våra kunder har stor förståelse för det vi gör nu, och att vi kan öppna alla butiker så snart som möjligt”.

FIKK - För att alla behövs
Läs också