Örebro Futsal Club

Person anträffat avliden i lägenhet – polisen kan inte utesluta ett brott

· Publicerad: 16 juni 2015 · 21.45.

Polisen blir vid klockan 18.37 på tisdagen utlarmade till en adress i ett bostadsområde i Örebro.

Ett vittne berättar för Örebro Tribune att det är avspärrat runt om den aktuella lägenheten dit polis och ambulans larmats ut. Enligt uppgifter ska en tillsynes livlös person befunnit sig i lägenheten och man utreder nu om ett våldsbrott är begånget på platsen.

Annons ▾

Polisen spärrar av skog i närheten av bostadsadressen, enligt vittnen till Örebro Tribune.

Enligt polisen har en kvinna i 70-års åldern anträffats avliden i en lägenhet. Omständigheter i samband med anträffande gör att polisen inte kan utesluta brott och bedrivit utredningsarbete i ärendet.

Polisen är i nuläget av utredningsskäl förtegna om händelsen och kan inte lämna mer information om ärendet.

Omständigheter i samband med anträffande gör att polisen inte kan utesluta brott, med anledning av det så har polisen bedrivit utredningsarbete i ärendet.

Kvinnan kommer att obduceras så snart som möjligt och förhoppningsvis kommer dödsorsaken att kunna fastställas därigenom.

I fall där inte polisen kan utesluta brott börjar man alltid med åtgärder som om att ett brott kan ha inträffat. Syftet med det är att inte tappa tid. Alla brottsutredningar gynnas av så snabba åtgärder som möjligt när det gäller att säkra eventuella spår, höra vittnen etc.

Om det visar sig att det inte ligger ett brott bakom dödsfallet trappas insatsen ned och avbryts.

FIKK - För att alla behövs
Läs också