Örebro Futsal Club

Trafikolycka i Odensbacken – Föraren misstänks vara påverkad

· Publicerad: 27 juni 2015 · 22.01.

SOS Alarm larmar ut polis, räddningstjänsten och ambulans till Odenvägen i Odensbacken efter att det inträffat en singelolycka med en personbil tidigare under lördagskvällen. Enligt anmälare ska en personbil kört in i en villaträdgård.

Enligt vittnen på platsen är föraren och tillika ägaren till fordonet en tidigare person av både polis och befolkningen i samhället. Föraren misstänks vara påverkad när olyckan inträffade.

Annons ▾

– I Odensbacken rörs känslor upp, denna gång så var det en trädgård, nästa gång kan det vara ett barn eller vuxen person som hamnar i vägen för den misstänkte påverkade föraren som är välkänd bland oss här, berättar man för Örebro Tribune.

Foto: Oliver Ryding
Odensbacken-Foto-Oliver Ryding

Foto: Andreas Ryding
Odensbacken

FIKK - För att alla behövs
Läs också