Örebro Futsal Club

Underhållande show av Kristian Anttila på Satin

- .

Fredagen den 26 juni fick nattklubben Satin ett kärt återseende från popstjärnan Kristian Anttila.

Senast han besökte Örebro och Satin var i oktober 2013 och är en konsert jag fortfarande minns. Det var trångt, varmt och svettigt, samtidigt som Anttila trivdes och levererade en bra spelning för en exalterad publik.

Den här gången hade inte lika många samlats på klubben för att se den 36-årige västgöten. Kristian Anttila körde ikväll sina hits enbart med stöd från sin akustiska gitarr som tyvärr blev det lite enformigt, detta märktes speciellt när man saknade dom tjutande gitarrerna i låten Smutser. Detta gav samtidigt Anttila chansen att få bjuda mer på sig själv.

Under spelningen bjöd han på jordgubbar, gick ut i publiken och lät en ung kvinna hålla i hans mikrofon.

I sin helhet blev det en mysig och intim spelning, publiken fick dessutom höra Smutser, Vill ha dig och Västra Frölunda.

Text: Martin Avedal – M.A.V.Foto

[gss link=”none” ids=”87463,87464,87465,87466,87467″]

Läs också