Örebro Futsal Club

In Flames till Conventum i höst

· Publicerad: 30 juni 2015 · 21.13.

Sveriges stoltheter In Flames meddelar nu att de i höst drar ut på en exklusiv och intim klubbturné i Sverige under oktober som når elva städer från Luleå i norr till Malmö i söder.

Biljetterna till denna unika konsertupplevlese släpps den 2 juli klockan 9.00

Annons ▾

När ett band nått den enorma populäritet som In Flames gjort så får man oftast bevittna deras fullkomligt krossande liveset på enorma arenor med tusentals andra fans. Givet är att man går därifrån saglandes och med ett smajl på läpparna. Men ibland vill man komma åt den råhet och intimitet som bara en klubbspelning kan erbjuda. Det är därför In Flames återigen tar sig an en klubbturné nu till hösten.

Så här säger Anders Fridén själv om sommaren och klubbturnén:
– Nu ska vi turnera och spela festivaler i Europa i sommar, sen när vi väl är hemma ska vi ladda om och göra oss redo för denna Skandinavien-turné. Det kommer bli grymt!

– Det här är ett koncept vi har testat tidigare som varit väldigt lyckat och väldigt roligt för oss som band. Det är en viss känsla att få komma närmare fansen, så detta ser vi fram emot otroligt mycket!

I höstas släppte In Flames ”Siren Charms” som föjdes av konserter i Scandinavium och på Hovet, och som vanligt visade In Flames precis vart skåpet skulle stå. I dagarna spelade de också på Bråvalla inför en storpublik.

Den kommande turnén kommer erbjuda fansen en exklusiv möjlighet att svetsas samman med bandet på de små intima klubbarna!

In Flames + Black Temple
Conventum Kongress den 24 oktober, klockan 19:00
Köp biljetter över disk på Najz Prajz Örebro eller Direkten Nöje Örebro -tel: 070 416 70 30

FIKK - För att alla behövs
Läs också