Örebro Futsal Club

Polisen misstänker att branden i centrala Örebro är anlagd

- .

SOS Alarm får in samtal vid klockan 01.53 under natten mellan onsdag till torsdag att det är röklukt i trapphuset i en fastighet på Klostergatan i Örebro. Fastigheten som är aktuell, ligger i själva verket på den korsande Olaigatan i centrala Örebro.

När räddningstjänstens personal kommer ner i källarutrymmet så upptäcker man att det finns flera mindre brandhärdar som man misstänker är anlagda – det finns ingen naturlig orsak till branden.

Annons ▾

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ‘script’, ‘facebook-jssdk’));

Befarad lägenhetsbrand i ett flerfamiljshus på Klostergatan, vid norrcity i Örebro. – Det är röklukt i trapphuset inne i fastigheten.

Posted by Örebro Tribune on den 1 juli 2015

FIKK - För att alla behövs
Läs också