Örebro Futsal Club

Man rånad av fyra ynglingar på väster i Örebro

· Publicerad: 4 juli 2015 · 19.48.

Polisen larmas vid 18.30 tiden under lördagen ut till cykelbanan som löper mellan Vivalla och Baronbackarna. En man har blivit rånad av fyra ungdomar med nerdragna luvor för ansiktet, polisen meddelar att rånarna kom över en mobiltelefon.

Det finns inga mera detaljer om signalement än att det var fyra stycken personer och samtliga hade huvor nerdragna för att dölja ansiktet.

Annons ▾

Det har under senaste veckorna varit ett flertal rån i dom västra stadsdelarna av Örebro – det är oklar om dessa rån kan sättas i samband med varandra, om samma personer ligger bakom tidigare personrån.

Har du sett något eller har andra upplysningar om personrånet kontakta polisen på 11414

FIKK - För att alla behövs
Läs också