Örebro Futsal Club

Stekhet fredag och Putte i Parken

· Publicerad: 4 juli 2015 · 01.52.

Örebro Tribune – fotografkår gjorde en avstickare till Karlstad för att bevaka den klassiska stadsfestivalen Putte i Parken. Festivalen som en gång i tiden huserade i Karlskoga men numera återfinns i Mariebergsskogen i det soliga Karlstad.

Soligt blev det minsann under festivalens andra dag då det grillade på bra under eftermiddagen. På mainestage blev det dessutom riktigt hett när artister som Heavy Tiger, Beatrice Eli, Timbaktu, Markus Krunegård och John de Sohn uppträdde under dagen.

Annons ▾

Imorgon fortsätter festivalen, men redan nu kan ni få njuta av ett bilspecial från Putte i parkens andra dag.

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ’script’, ’facebook-jssdk’));

Foto: Martin Avedal – Mavfoto / Örebro Tribune

Posted by Örebro Tribune on den 3 juli 2015

FIKK - För att alla behövs
Läs också