Örebro Futsal Club

Intensiv urladdning på Putte i Parkens sista dag

· Publicerad: 5 juli 2015 · 13.36.

Under lördagen den 4 juli avslutades årets upplaga av Putte i parken i Karlstad. Sista akt att gå upp på huvudscenen var rapparen Silvana Imam, den 28 årige stockholmstjejen bjöd festivalen på en intensiv urladdning som sällan hade skådats på scen.

Förutom Imam uppträdde även 2012 års segrare av Eurovision song contest, Loreen! Hon var den artist som lockade störst publiken under lördagen, framför allt den yngre publiken. Många hade kommit för att höra Loreens superhit ”Euphoria”.

Annons ▾

Förutom Silvana Imam och Loreen uppträdde även Hardcore Superstar, Elin Ruth och Kristin Amparo under lördagen. Örebro Tribune passade även på att vika av in till teaterscenen för att knäppa ett par bilder på Örebrobandet Karpov som spelade där under kvällen.

För att sammanfattat årets festival kan man bland annat säga ”SOL”. Arrangörerna har haft tur med vädret och alla de tre dagarna. Dessutom har man lyckats få hit några av Sverige intressantaste artister, men samtidigt saknade man någon större internationell artist.

Förra året kunde man bland se Turbonegro, Black Label Society och Marky Ramone’s Blitzkrieg.
Text: Martin Avedal – M.A.V.Foto

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ’script’, ’facebook-jssdk’));

Foto: Martin Avedal – Mavfoto / Örebro Tribune

Posted by Örebro Tribune on den 5 juli 2015

FIKK - För att alla behövs
Läs också