Örebro Futsal Club

Skräckfilms-serien ”Paranormal activity” blir tv-spel

· Publicerad: 7 juli 2015 · 23.43.

Paramount Pictures skräckfilms-serie Paranormal Activity kommer under 2016 lanseras som ett tv-spel under samma tema som filmerna. Noteras bör att spelet kommer inte att baseras på någon av dom tidigare filmerna utan får en helt ny historia.

Spelet kommer enligt källor använda Virtual Reality för att förstärka skräckupplevelsen. Man vill lura in spelaren i en falsk känsla av trygghet och sedan slå till med höga ljud och nervkittlande bilder.

Annons ▾

VRWERX som är en division under Beast Media Group är gänget som står bakom och utvecklar den virtuell verklighetshalten i spelet.

– Paranormal Activity VR ska inte bara vara det läskigaste du någonsin spelat, målet är att det ska vara den läskigaste upplevelse du någonsin haft!

FIKK - För att alla behövs
Läs också