Örebro Futsal Club

Spartak Örebro – spelare från Togo klar för laget

Futsal-laget Spartak Örebro meddelar under torsdagen att man värvar spelare Moktar Nambiem från Togo inför kommande futsalsäsong.

· Publicerad: 23 juli 2015 · 16.48.

Futsal-laget Spartak Örebro meddelar under torsdagen att man värvar spelare Moktar Nambiem från Togo inför kommande futsalsäsong.

Moktar som fyllde 20 år i februari är en smidig vänsterfotad tekniker. Under fotbollssäsongen spelar han med IFK Kumla i division 3.

Annons ▾

via sin hemsida meddelar man att alla papper blev påskrivna sent under tisdagskvällen.

– Nu känns det skönt att allt är klart. Vi tror att Moktar snabbt kommer anpassa sig till det sköna spelet futsal och vårt sätt att spela.

Spartak Örebro Futsal Club bildades 2011-05-21 utav ett par grabbar som diskuterade futsal. De kom snabbt fram till att de själva ville starta en egen förening med sikte på futsal i Örebro och Sverige.

Målet med klubben är att bli en ledande futsalklubb i Örebro regionen. Men efter denna säsong kan vi skriva in oss i Sverige eliten. Efter en hedersam 4:e plats i Sverige, så är Spartak Örebro FC absolut med på Sverigekartan i futsal.
Vi vann även DM i Örebro denna säsong.

Vi vill jobba fram ett positivt och glatt gäng i Spartak Örebro Futsal Club. Vi tillåter naturligtvis inget missbrukande som utsätter Spartak Örebro Futsal Clubs namn och färger i Sverige.

FIKK - För att alla behövs
Läs också