Örebro Futsal Club

Swedish Beach Tour på Hamnplan i Örebro

I dag klockan 11:00 gick startskottet för en tre dagar lång turnering i den nationell turnén i svenska beachvolleybollen. Det var en ganska stor tillströmning av Örebroare som ville se eliten göra uppp i tre-sets matcherna.

· Publicerad: 23 juli 2015 · 20.52.

I dag vid klockan 11.00 gick startskottet för en tre dagar lång turnering i den nationell turnén i svenska beachvolleybollen. Det var en ganska stor tillströmning av Örebroare som ville se eliten göra upp i tre-sets matcherna.

Men många kom till matchen med Örebro anknytning då våran lokala spelare Sara Carvetti med sin partner Caroline Alderblad från Göteborg mötte tvillingarna Thurin från Stockholm som är förstarankade i denna turnering. Tyvärr så förlorade Sara och Caroline matchen men har en ny chans att gå vidare i turneringen redan i morgon då dom spelar förta matchen 08:00.

Annons ▾

Kom till Hamnplanen och stötta spelarna och njut av det sköna vädret på en av dom uppbyggda läktarna och självklart är detta evenemang helt gratis och det finns även möjligheter att ta en fika på plats.

Här kommer ett bildspecial från första dagen på turneringen

Se flera bilder på våran Facebooksida

(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = ”//connect.facebook.net/sv_SE/sdk.js#xfbml=1&version=v2.3”; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs);}(document, ’script’, ’facebook-jssdk’));

FIKK - För att alla behövs
Läs också