Örebro Futsal Club

Andra dagen på Swedish Beach Tour i Örebro

Tävlingarna under Swedish Beach Tours besök i Örebro fortsatte under fredagen med bland annat andra chansen och kvartsfinaler.

· Publicerad: 24 juli 2015 · 16.17.

Tävlingarna under Swedish Beach Tours besök i Örebro fortsatte under fredagen med bland annat andra chansen och kvartsfinaler.

I dagens första match som spelades vid klockan 08.00 på fredagsmorgonen så stod återigen Örebrotjejen Sara Cavretti och hennes partner Caroline Alderblad på planen för att försöka ta sig vidare i turneringen. Tyvärr så blev det ytterligare en förlusts för tjejerna.

Annons ▾

Man bör väl nämna att dagens match var dock betydligt jämnare än den förra mot tvillingarna Thurin, men motståndarna Sigrid SImonsson och Lisa Sundberg vann tillslut det avgörande setet med siffrorna 16-14.

På herrsidan lyckades inte Örebroparet Markus Palm och Viktor Nyström ta sig vidare i turneringen utan förlorade sin måstematch med 0-2 i set.

Swedish Beach Tour avslutat på lördagen med semi-finaler och finaler på både herr och damsidan Dessutom spelas en uppvisningsmatch med Örebro Hockey och Örebro SK och man får även se en landskamp mellan Sverige och Brasilien på den nylagda sandplanen i Örebro.
Text: Martin Avedal – M.A.V.Foto

FIKK - För att alla behövs
Läs också