Örebro Futsal Club

Slutsålt när Eldkvarn intog Stadsträdgården i Örebro

Det var slutsålt (lite över 500 personer) och en del personer som hoppats på att kunna lösa biljett på plats fick lämna Stadsträdgården redan i dörren, denna kväll var det Eldkvarn men sin frontfigur Plura som gästade Örebroarna.

· Publicerad: 24 juli 2015 · 22.53.

Det var slutsålt ikväll – lite över 500 personer och en hel del andra personer hade hoppats på att kunna lösa biljett på plats vis Stadsträdgården denna kväll, men tyvärr fick lämna redan i dörren. I kväll var det Eldkvarn med sin frontfigur Plura som gästade Örebroarna.

Jublet och applåderna hördes högt när bandet klev upp på scenen. Plura började genast att snacka med publiken, om både det ena och det andra vilket skapade en ganska avslappnad stämning redan från start av kvällens spelning.

Annons ▾

Som vanligt så är detta ett band som absolut inte kliver på och gör en dålig spelning, man bara kör på och rutinerat spelar den ena kända låten efter den andra, mellansnack får man på köpet.

Denna spelning skiljer sig dock inte mycket från dom tidigare spelningarna bandet kört i Örebro.

Kort och gott var denna spelning inte lika sval som kvällen utan en kanon bra spelning. Som vanligt är det alltid trevligt att vistas i Stadsträdgården och samtidigt få lyssna till bra musik.

FIKK - För att alla behövs
Läs också