Örebro Futsal Club

Glädje under kamp och regn fick avsluta Swedish Beach Tour

Lördagen avslutades Swedish Beach Tour i Örebro. Det spelades bland annat semifinaler, finaler och uppvisningsmatch mellan Örebrolagen ÖSK – ÖHK

· Publicerad: 25 juli 2015 · 20.09.

Under lördagen avslutades Swedish Beach Tour i Örebro och det spelades bland annat semifinaler och finaler. Samtidigt spelade ÖHK och ÖSK en uppvisningsmatch och dagen avslutades med en landskamp mellan Sverige och Brasilien.

Jämna poäng i semifinalerna
Semifinaler blev betydligt jämnare matcher än vad finalerna blev då de bägge finalsegrarna Lundqvist-Rininsland och Appelgren-Barrefalk bjöds på betydligt hårdare motstånd i sina respektive semifinaler.

Annons ▾

Lundqvist-Rininsland vann damfinalen mot Yoken-Nilsson med 2-0 i set och och Appelgren-Barrefalk vann herrfinalen med 2-0 mot Ström-Jonsson. Appelgren-Barrefalk hade en riktig uppvisning och släppte aldrig in paret Ström-Jonsson i finalen.

Under finalerna kom även regnet men stora delar av publiken satt ändå kvar för att se dem.

Publikmatch på ett regnigt Hamnplan
Dagens största publik samlades under matchen mellan Örebro Hockey och Örebro SK. Det blev en riktigt rolig match där det bjöds på cykelsparkar och hårda slag från de bägge lagen. De gjorde upp i ett set som ÖSK vann med 21-18.

I ÖHK återfanns spelarna Johan Wiklander, Johan Adolfsson, Johan Motin och Marcus Wienstock. ÖSK ställde upp med Carl Ekstrand Hamrén, Jacob Rinne, Erik Moberg och Daniel Nordmark.

Succé för Örebro med ett evenemang som Swedish Beach Tour
I en helhet så kan man säga att Swedish Beach Tour var en succé för Örebro. Hamnplanen passade perfekt som arena då det hela tiden var folk i rörelse, dessutom fick Örebro se flera bra Beachvolleyboll matcher under de tre dagarna touren besökte staden.
Text: Martin Avedal – M.A.V.Foto

FIKK - För att alla behövs
Läs också