Örebro Futsal Club

Barn påkörd av personbil vid Södra infarten i Örebro

Det inträffade på måndagseftermiddagen en trafikolycka vid Södra infarten på Kungsgatan i Örebro. Ett barn som befinner sig på vägen blir påkörd av en personbil, olycka inträffade i höjd med Krontorpsparken på Södermalm.

· Publicerad: 3 augusti 2015 · 15.53.

Det inträffade på måndagseftermiddagen en trafikolycka vid Södra infarten på Kungsgatan i Örebro. Ett barn som befinner sig på vägen blir påkörd av en personbil, olycka inträffade i höjd med Krontorpsparken på Södermalm.

Båda pojkarna som skulle över vägen när olyckan inträffade tas omhand av ambulanspersonal och rådiga privatpersoner som befinner sig på platsen.

Annons ▾

Den skadade pojken spänns upp på en så kallad Spineboard, ambulansen lämnar platsen med blåljus när pojkarna förs till Universitetssjukhuset i Örebro. Polis och ambulans larmades vid klockan 14.55 ut till trafikolyckan.

Vi har i nuläget inga fler uppgifter om händelsen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också