Örebro Futsal Club

Barn påkörd av personbil vid Södra infarten i Örebro

Det inträffade på måndagseftermiddagen en trafikolycka vid Södra infarten på Kungsgatan i Örebro. Ett barn som befinner sig på vägen blir påkörd av en personbil, olycka inträffade i höjd med Krontorpsparken på Södermalm.

- .

Det inträffade på måndagseftermiddagen en trafikolycka vid Södra infarten på Kungsgatan i Örebro. Ett barn som befinner sig på vägen blir påkörd av en personbil, olycka inträffade i höjd med Krontorpsparken på Södermalm.

Båda pojkarna som skulle över vägen när olyckan inträffade tas omhand av ambulanspersonal och rådiga privatpersoner som befinner sig på platsen.

Den skadade pojken spänns upp på en så kallad Spineboard, ambulansen lämnar platsen med blåljus när pojkarna förs till Universitetssjukhuset i Örebro. Polis och ambulans larmades vid klockan 14.55 ut till trafikolyckan.

Vi har i nuläget inga fler uppgifter om händelsen.

Läs också