Örebro Futsal Club

Tyck till om framtidens Örebro!

Mer och fler ska samsas på samma yta när Örebro växer: trafik, träd, parker, torg, hus och friluftsområden. Träffa politiker och tjänstemän på Krämaren kl. 10-19, delta i en workshop och berätta vad du tycker.
Dataillustration av hus och park i ett framtida Örebro.

· Publicerad: 3 augusti 2015 · 20.08.

Onsdagen den 12 augusti har du chansen att vara med och tycka till om hur Örebro ska se ut i framtiden.

Mer och fler ska samsas på samma yta när Örebro växer: trafik, träd, parker, torg, hus och friluftsområden. Träffa politiker och tjänstemän på Krämaren kl. 10-19, delta i en workshop och berätta vad du tycker.
Dataillustration av hus och park i ett framtida Örebro.

Annons ▾

Workshop
År 2040 är vi 50 000 fler Örebroare, och vi vill prata med dig om vad du tycker är viktigt i det växande, framtida Örebro.

Du är välkommen att delta på en eller flera workshopar under dagen. Varje workshop inleds med en kort presentation om ämnet och du får sedan vara med och lämna dina synpunkter via din egen smartphone, surfplatta eller laptop. Vi kommer även att tillhandahålla några laptops på plats.

FIKK - För att alla behövs
Läs också