Örebro Futsal Club

Rattfull förare kraschade in i trädgård och smet från platsen

Polisen larmades vid ett-tiden under natten ut till en trafikolycka som inträffade på väg 511 utanför Laxå. Föraren som misstänks för rattfylla körde av vägen och kraschade in i en villaträdgård efter vägen.

- .

En bilist som misstänks för rattfylla kör av vägen och in en villaträdgård på länsväg 511 utanför Laxå, föraren av personbilen avviker snabbt ifrån platsen.

Polisen larmades vid ett-tiden under natten ut till en trafikolycka som inträffade på väg 511 utanför Laxå. Föraren som misstänks för rattfylla körde av vägen och kraschade in i en villaträdgård efter vägen.

Polisen sökte efter föraren som snabbt avvek från olycksplatsen, föraren en 42-årig man kunde gripas en bit ifrån olycksplatsen och misstänks även för grov olovlig körning och avvikande ifrån olycksplats.

Läs också