Örebro Futsal Club

Polisen söker vittnen till skott i Brickebacken

Polisen söker efter vittnen till en händelse som inträffade vid 23-tiden under tisdagskvällen i bostadsområdet Brickebacken i Örebro.

· Publicerad: 7 augusti 2015 · 16.06.

Polisen söker efter vittnen till en händelse som inträffade vid 23-tiden under onsdagsskvällen i bostadsområdet Brickebacken i Örebro.

En besköts en bil som stod parkerad inne i en carport på Tallrisvägen 28 i Örebro.

Annons ▾

Polisen söker nu dig som sett eller vet något om händelsen, kanske du befann dig i närheten av platsen vid den aktuella tiden.

Onsdagen den 5:e augusti kl 23:19 inkommer till polisen i Örebro ett flertal samtal om smällare eller eventuell skottlossning på Tallrisvägen i området Brickebacken i Örebro.

En av personerna som hör skottlossningen går kort därefter ut för att närmare försöka förstå vad som förklarar de aktuella smällarna. I samband med detta får personen se att det är kulhål i hans bil.

Den pågående polisutredningen i ärendet sätter smällarna i samband med kulhålen i målsägarens bil. Utredningen har också bilden att det vid tidpunkten fanns ett antal människor ute i området som kan ha gjort värdefulla iakttagelser som kan föra utredningen framåt på ett sådant sätt att brottet kan klaras upp.

Ring polisen på telefon 11414 och lämna ditt tips!

FIKK - För att alla behövs
Läs också