Örebro Futsal Club

Pennybridge open 2015

Det var en helt ny sport för mig men blev ganska så imponerad av denna form av idrott alla tävlar som team men för sig själv, deltagarna tävlade i tre olika moment under den tiden jar var på plats i arenan. Det var otroligt kul att se och höra hur publiken och även andra deltagare hejade på dom som tävlade så att dom gav allt, man kan verkligen kalla denna idrottsform för en gentlemannasport så passa på att besöka tävlingen under morrondagen (söndag) tävlingen håller på mellan 08:15 – 18:00.

· Publicerad: 8 augusti 2015 · 21.51.

Så var det dags för den första dagen av Crossfit tävlingen Pennybridge open som arrangeras på Conventum i Örebro.

Det var en helt ny sport för mig men blev ganska så imponerad av denna form av idrott alla tävlar som team men för sig själv, deltagarna tävlade i tre olika moment under den tiden jar var på plats i arenan. Det var otroligt kul att se och höra hur publiken och även andra deltagare hejade på dom som tävlade så att dom gav allt.

Annons ▾

Man kan verkligen kalla denna idrottsform för en gentlemannasport som är väldigt publikvänlig så passa på att besöka tävlingen under morrondagen (söndag) tävlingen håller på mellan 08:15 – 18:00.
Mera information finner du här Till infosidan

FIKK - För att alla behövs
Läs också