Örebro Futsal Club

Poesi i sommarsolen på Stadsträdgården

Artisten Sofia Karlsson har varit verksam inom musiken i över 15 år, bland annat som medlem i gruppen Eter och som soloartist. Fredagen den 7 augusti besökte hon Stadsträdgården som sommarens sista artistuppträdande innan arrangören flytta in för hösten.

· Publicerad: 8 augusti 2015 · 17.18.

Artisten Sofia Karlsson har varit verksam inom musiken i över 15 år, bland annat som medlem i gruppen Eter och som soloartist. Fredagen den 7 augusti besökte hon Stadsträdgården som sommarens sista artistuppträdande innan arrangören flytta in för hösten.
Men någon vidare höstkänsla fick man inte igår då solen värmde och sommaren kände helt perfekt. Även Sofia Karlsson kändes helt perfekt. Hon lyckas på ett vackert sätt blanda poesi med folkmusik och sin egen form av singer-songwriter. Bland annat tolkade hon vid flera tillfällen Dan Andersson.
Hon backades även upp av ett gäng duktiga musiker, bland annat en barfotad basist och en spelman från Vasastaden. Som slut touch gick hela bandet ner framför scenen för att spela unplugged för publiken. Stadsträdgården fick ett riktigt fint avslut på deras sommaruppträdande.
Martin Avedal – M.A.V.Foto

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs
Läs också