Daniel Bodin gjorde extremhopp över Svartån

På måndagskvällen var det äntligen dags för den troligen mest populära uppsvingen under Jubileumsveckan, flera tusen personer hade sökt sig till området runt slottet i centrala Örebro för att se Daniel Bodin med två vänner utföra extremhopp över Svartån.

- .

På måndagskvällen var det äntligen dags för den troligen mest populära uppsvingen under Jubileumsveckan, flera tusen personer hade sökt sig till området runt slottet i centrala Örebro för att se Daniel Bodin med två vänner utföra extremhopp över Svartån.

Showen bjöd på en hel del varianter hur man kan trixa medan man är i luften det både voltades och gjordes diverse trix ”no hands” med mera till publikens stora förtjusning.
Trion höll på i cirka en timme och det var många som höll andan medan förarna körde, man kan bara säga att detta är underhållning på högsta nivå.

Wheels4fun
Läs också