Örebro Futsal Club

Daniel Bodin gjorde extremhopp över Svartån

På måndagskvällen var det äntligen dags för den troligen mest populära uppsvingen under Jubileumsveckan, flera tusen personer hade sökt sig till området runt slottet i centrala Örebro för att se Daniel Bodin med två vänner utföra extremhopp över Svartån.

· Publicerad: 10 augusti 2015 · 22.19.

På måndagskvällen var det äntligen dags för den troligen mest populära uppsvingen under Jubileumsveckan, flera tusen personer hade sökt sig till området runt slottet i centrala Örebro för att se Daniel Bodin med två vänner utföra extremhopp över Svartån.

Showen bjöd på en hel del varianter hur man kan trixa medan man är i luften det både voltades och gjordes diverse trix ”no hands” med mera till publikens stora förtjusning.
Trion höll på i cirka en timme och det var många som höll andan medan förarna körde, man kan bara säga att detta är underhållning på högsta nivå.

Annons ▾

FIKK - För att alla behövs
Läs också