Örebro Futsal Club

Legendarisk spelare i Örebro Black Knights gör sin sista match på hemmaplan

Nu på söndag den 16 augusti spelar Örebro Black Knights sin sista hemmamatch för den här säsongen. Det är en match där Black Knights möter STU Northside Bulls.

· Publicerad: 12 augusti 2015 · 14.48.

Nu på söndag den 16 augusti spelar Örebro Black Knights sin sista hemmamatch för den här säsongen. Det är en match där Black Knights möter STU Northside Bulls, mycket står på spel där vinnaren går vidare till slutspel.

För örebroarna på läktaren och på planen, men framförallt för en av dom svarta riddarnas legendariska spelare är detta en mycket speciell match. Tidigare under säsongen gjorde den defensiva backen, nummer 86 Johan Stål sin hundrade match i Super Serien och nu på söndag gör han sin sista match på hemmaplan, då han bestämt sig för att detta är hans sista säsong.

Annons ▾

Matchen på söndag där Örebro Black Knights möter STU Northside Bulls börjar kl 16.00 på Behrn Arena i Örebro.

FIKK - För att alla behövs
Läs också