Örebro Futsal Club

Eric Saade bjöd Örebropubliken på en festkväll

· Publicerad: 14 augusti 2015 · 23.37.

Örebro Tribunen bevakade två av konserterna som var på stora scenen av Örebros 750 års jubileum.

kvällens artister var lokalartisten Nadine Randle som bjöd en storpublik på ett par egna låtar samt en cover, Nadine är en rutinerad sångerska som verkligen gav allt och det märktes att publiken gillade framträdandet både genom applåder och att många sjung med i låtarna.

Annons ▾

Kvällens andra artist som äntrade scenen var ingen mindre än Eric Saade som möttes av ett öronbedövande jubel och diverse hemmagjorda skyltar när han kom in.
Säga vad man vill om Eric men vilken rutinerad artist han har det mesta som behövs för att underhålla en stor publik, efter ett par låtar så blev det helt tyst efter att en jordfelsbrytare löst ut men det fixade Eric galant genom att underhålla publiken med att bland annat ta en sälfie utemot publiken.

Eric fortsatte rutinerat att spela där det tystnat till publikens stora glädje, showen bjöd på dans, musik, publikfrierier och ett och annat smicker om hur vackert Örebro är.

Jag kan inte annat än ge både Nadine och Eric högsta betyg denna kväll och ett grattis till alla som var på plats och kunde njuta denna kväll av gratiskonserterna.

FIKK - För att alla behövs
Läs också