Örebro Futsal Club

Poliskontroll i Rudbeckstunneln – flera förare fick sina körkort omhändertagna

Polisen genomförde under helgen fram till söndagen en större polisinsats med bland annat hastighetskontroller i Rudbeckstunneln i centrala Örebro. Sex förare blev av med sina körkort.

- .

Polisen genomförde under helgen fram till söndagen en större polisinsats med bland annat hastighetskontroller i Rudbeckstunneln i centrala Örebro.

Polisen själv meddelar att man under senaste tiden haft problem med personer som kör för fort i området kring tunneln och av den anledningen så infördes polisinsatsen där under helgen.

Annons ▾

Sex olika förare förare av fordon fick sina körkort omhändertagna, detta till följd av avsevärda hastighetsöverträdelser.

Bland dom grövsta hastighetsöverträdelserna presterades på en motorcykel som mättes upp till 122 km/tim. Tillåten hastighet på Rudbecksgatan är 50 km/h och polisen kommer fortsätta trafikövervakningen i Rudbeckstunneln i centrala Örebro.

Polisen kommer även att fortsätta övervaka de platser i södra Marieberg där en del uppehåller sig på nätter och problem uppstår med bland annat nedskräpning och skadegörelse. Övervakningen kommer ske i samverkan med Örebro kommuns fältassistenter då många av de som befinner sig på de här platserna är unga människor som är berusade.

FIKK - För att alla behövs
Läs också