Örebro Futsal Club

Poliskontroll i Rudbeckstunneln – flera förare fick sina körkort omhändertagna

Polisen genomförde under helgen fram till söndagen en större polisinsats med bland annat hastighetskontroller i Rudbeckstunneln i centrala Örebro. Sex förare blev av med sina körkort.

- .

Polisen genomförde under helgen fram till söndagen en större polisinsats med bland annat hastighetskontroller i Rudbeckstunneln i centrala Örebro.

Polisen själv meddelar att man under senaste tiden haft problem med personer som kör för fort i området kring tunneln och av den anledningen så infördes polisinsatsen där under helgen.

Sex olika förare förare av fordon fick sina körkort omhändertagna, detta till följd av avsevärda hastighetsöverträdelser.

Bland dom grövsta hastighetsöverträdelserna presterades på en motorcykel som mättes upp till 122 km/tim. Tillåten hastighet på Rudbecksgatan är 50 km/h och polisen kommer fortsätta trafikövervakningen i Rudbeckstunneln i centrala Örebro.

Polisen kommer även att fortsätta övervaka de platser i södra Marieberg där en del uppehåller sig på nätter och problem uppstår med bland annat nedskräpning och skadegörelse. Övervakningen kommer ske i samverkan med Örebro kommuns fältassistenter då många av de som befinner sig på de här platserna är unga människor som är berusade.

GitLabbet.se
Läs också