Örebro Futsal Club

Uggla och eldshow avslutade jubileumet

Så var det dags för den sista dagen av Örebro 750 års jubileumsvecka, lördagen mjukstartade med ”pojkbandet” JTR som spelade för en mindre skara trogna fans på stora scenen vid slottet på eftermiddagen.

· Publicerad: 16 augusti 2015 · 01.18.

Så var det dags för den sista dagen av Örebro 750 års jubileumsvecka, lördagen mjukstartade med ”pojkbandet” JTR som spelade för en mindre skara trogna fans på stora scenen vid slottet på eftermiddagen.

När det var dags för Jubileets huvudakt Magnus Uggla så bänkade sig folk redan timmar innan för att få en bra plats. Magnus klev ut på scenen med sin kaxiga attityd som vanligt och gav en känga till Örebros landshövding som innan konsetren hållit ett ganska så långt och segt tal (publiken började ropa Uggla under talet).

Annons ▾

Magnus bjöd på en kavalkad av klassiker och gav hundra procent hela tiden, man förstår att han verkligen gillar och brinner för det han gör vilket skapar en näst intill magisk känsla. Om man tyckte att allsången med Lotta här om dagen var bra så var det inget mot i kväll då Uggla fick 1000-tals Örebroare att sjunga med i hans låtar.

Efter att Magnus lämnat scenen så var det dags för en eldshow på scenen och det var gycklargruppen TRIX som bjöd på en vacker show i cirka en halvtimme.

Då var det slut på denna vecka och man kan lätt säga att det har varit en kanonvecka som vi har bjudits på med olika evenemang och aktiviter, och det blev inte sämre av att sommaren även passade på att dyka upp.

Ett stort tack till alla som har medverkat och gjort detta möjligt för Örebroarna.

FIKK - För att alla behövs
Läs också