Örebro Futsal Club

Passa på att besöka Wadköping i helgen

22–23 augusti kl. 11–16 förvandlas Wadköping till ett stort matcentrum. Det blir allt ifrån ostar, kött, öl, bröd och praliner till vin- och chokladprovningar, trubadurer, afternoon teaparty brunch, foodtruck, rundvandring och liveband. Som toppen på det bjuder kocken Daniel Müllern och bagaren Sébastien Boudet upp till rejäl matfest under lördagen.

- .

Matmarknad Wadköping
22–23 augusti kl. 11–16 förvandlas Wadköping till ett stort matcentrum. Det blir allt ifrån ostar, kött, öl, bröd och praliner till vin- och chokladprovningar, trubadurer, afternoon teaparty brunch, foodtruck, rundvandring och liveband. Som toppen på det bjuder kocken Daniel Müllern och bagaren Sébastien Boudet upp till rejäl matfest under lördagen.
Arrangör: Gamla Örebro café & konferens.

Mer information: wadkopingmatmarknad.se

Annons ▾

Blues och BBQ
Under lördagkvällen 22 augusti är det även dags för sommarens sista Blues & BBQ på Spelgården kl. 18–21.
Arrangör: Örebro Rock & Blues

Jeremiasdagen
En Örebroklassiker, en hyllning i poesi, musik, sång och dans på Spelgården i Wadköping, söndagen den 23 augusti, start kl. 15. Vem var han, alias Jeremias i Tröstlösa?
Arrangör: Wadköpings vänner.

FIKK - För att alla behövs
Läs också