Örebro Futsal Club

Trafikstörningar vid universitetet hela hösten

Under hösten kommer ett nytt busstorg byggas vilket gör att det kommer vara störningar i trafiken runt vid Örebro universitet. Från och med vecka 36 är Åstadalsvägen från Brickebacken avstängd söder om rondellen.

· Publicerad: 18 augusti 2015 · 16.13.

Under hösten kommer ett nytt busstorg byggas vilket gör att det kommer vara störningar i trafiken runt vid Örebro universitet. Från och med vecka 36 är Åstadalsvägen från Brickebacken avstängd söder om rondellen.
Arbetet beräknas vara klart i mitten på december.

Åstadalsvägen avstängd
Åstadalsvägen, som går från Brickebacken fram till rondellen vid universitetet, kommer att vara avstängd under större delen av hösten. Det innebär att du som bor i Brickebacken eller Norra Bro (eller åker den vägen) får köra andra vägar för att ta dig till/från centrala Örebro. Cyklister och gående kommer kunna passera.

Annons ▾

En fil för bussar
Från och med vecka 36 kommer Åstadalsvägen vara avstängd för all trafik utom bussar i båda riktningar. Det kommer att byggas en tillfällig enfilig väg för bussar. Det gör att bussturerna inte ändras, men busshållplatsen vid universitetsplatsen flyttas tillfälligt. De nya hållplatserna beräknas vara klara i mitten på december.

FIKK - För att alla behövs
Läs också