Örebro Futsal Club

DVD-recension på The Wedding Ringer

Måndagen den 24 augusti släpptes The Wedding Ringer på DVD och Blu-ray. Filmen hade svensk biopremiär den 25 februari tidigare i år och är regisserad av Jeremy Garelick som en relativt ny och oprövad regissör.

- .

Måndagen den 24 augusti släpptes The Wedding Ringer på DVD och Blu-ray. Filmen hade svensk biopremiär den 25 februari tidigare i år och är regisserad av Jeremy Garelick som en relativt ny och oprövad regissör.

I huvudrollerna se vi Josh Gad (Frost) och Kevin Hart (Get Hard), där Gad spelar Doug som ska gifta sig med sin flickvän Gretchen som spelas av Big Bang Theory stjärna Kaley Cuoco-Sweeting. Fast Doug har ett stort problem, han har inga vänner och ingen best man. För att inte hamna i en pinsam situation hyr han in professionell best man för att fixa upp hans sociala problem.

Annons ▾

The Wedding Ringer är en snabbproducerad standard komedi som inte fick så stort medialt utrymme. Vilket i sig inte känns helt fel då filmen inte är så bra. Kevin Hart försöker föra vidare arvet från Eddie Murphy men känns mest som en dålig kopia på Chris Tucker. Ändå är han filmens nav och drivande kraft när de andra karaktärerna mest är stereotypa och tråkiga. Och egentligen är Kaley Cuoco-Sweeting filmens stora namn men hon är mest förpassad till en biroll.

Samtidigt blir det pinsamt när talangfulla skådespelerskor som Olivia Thrilby och Mimi Rogers knappt har några dialoger alls att jobba med. The Wedding Ringer försöker vara en rolig partykomedi men faller mest platt när story och skådespelet är ganska tunt.

The_Wedding_Ringer_DVD
Regi: Jeremy Garelick
I rollerna: Josh Gad, Kevin Hart, Kaley Cuoco-Sweeting m.df
Genre: Komedi
Speltid: 1 tim 37 min
Prod.år: 2015
Ålder: Rek. från 11 år

FIKK - För att alla behövs
Läs också