Örebro Futsal Club

Blytung seger under lördagen för Örebro SK

Det var länge sen sist med en seger nere på vallen, det har varit snålt om dessa under denna säsong, men idag kom äntligen en seger för Örebro SK och för motståndet stod BK Häcken som fick bege sig tillbaka till Göteborg med en 2-0 förlust.

- .

Det var länge sen sist med en seger nere på vallen, det har varit snålt om dessa under denna säsong, men idag kom äntligen en seger för Örebro SK och för motståndet stod BK Häcken som fick bege sig tillbaka till Göteborg med en 2-0 förlust.

ÖSK fick bästa tänkbara start då Martin Broberg redan efter 2 min spel satte 1-0. Men stora delar av första halvleken tillhöra gästerna. Häcken fick en straff som Jacob Rinne räddade och missade sin chans att komma tillbaka in i matchen.

Annons ▾

I andra halvlek fortsatte gästerna att pressa på men fick aldrig hål på ÖSK och på stopptid kunde Daniel Gustavsson fastställa resultat till 2-0.

Dessutom gick resultaten ÖSK:s väg idag. Halmstad förlorade mot Djurgården och Falkenberg förlorade mot IFK Norrköping.

Imorgon avslutas denna omgång, då möter ÖSK:s bottenkonkurrenter Åtvidaberg och GIF Sundsvall AIK respektive Elfsborg på bortaplan.

I nästa omgång möter ÖSK Hammarby på bortaplan. Text: Martin Avedal – M.A.V.Foto

FIKK - För att alla behövs
Läs också