Örebro Futsal Club

Carola spelade inför ett fullsatt Conventum

Så var det dags för en av Sveriges kanske folkkäraste artister att genomföra sin uppskjutna spelning i Örebro. Carola tvingades tidigare i år att ställa in sin spelning på grund av problem med rösten.

· Publicerad: 29 augusti 2015 · 01.55.

Så var det dags för en av Sveriges kanske folkkäraste artister att genomföra sin uppskjutna spelning i Örebro. Carola tvingades tidigare i år att ställa in sin spelning på grund av problem med rösten.

Självklart så var det slutsålt till denna konsert som arrangerades på Conventum i Örebro. Man märkte tidigt att det var en speciell spänning innan Carola gjorde entré i lokalen, detta då denna artist verkar ha otroligt fanatiska fans.

Annons ▾

Carola kom ut på scenen under utsatt tid och bjöd på en riktigt bra show där allt stämde. Publiken stod upp i bänkraderna och sjung med i låtarna. Ljudet var högt, men otroligt rent och det var en ganska så påkostad ljussättning uppe på scenen.

Det fanns faktiskt ingenting att rista in i klagomuren, utan alla verkade vara mer än nöjda denna kväll efter att fått höra Carola framföra det ena örhänget efter det andra.

Hatten av och tack Carola för ett kanonframträdande, även tack till ljud och ljussättarna som gjorde att kvällens framträdande blev det där lilla extra.

FIKK - För att alla behövs
Läs också