Örebro Futsal Club

Man rånades av två gärningsmän i centrala Örebro

En yngre man blev under natten mot lördagen nerslagen i centrala Örebro av två gärningsmän, samtidig blev mannen frånstulen sin mobiltelefon. Polisen meddelar att mannen hade efter rånet, tagit sig hem till bostaden och därifrån larmat polisen.

- .

En yngre man blev under natten mot lördagen nerslagen i centrala Örebro av två gärningsmän, samtidig blev mannen frånstulen sin mobiltelefon.

Polisen meddelar att mannen hade efter rånet tagit sig hem till bostaden och därifrån larmat polisen.

Gärningsmännen beskrivs som två män i 18 till 20-års åldern, smal kroppsbyggnad, ungefär 175-180 centimeter långa, mörkhyade och mörkt klädda vid tillfället för händelsen. Den ena rånaren bar en keps och den andra hade långt mörkt hår i pagefrisyr.

Det finns inga uppgifter om någon person är gripen misstänkt för misshandel och personrånet.

Läs också