Örebro Futsal Club

MTA hade showcase under Live at Heart i Örebro

Festivalen Live at Heart har dragit igång och under torsdagen hade produktionsbolaget MTA en showcase på East West Sushi i Örebro.

- .

Festivalen Live at Heart har dragit igång och under torsdagen hade produktionsbolaget MTA en showcase på East West Sushi i Örebro.

Det var fjärde året på rad som MTA anordnande showcase under Live at Heartfestivalen.

Annons ▾

Pristagare på plats under festivalen.
Hilda Sandgren på MTA var även medverkade under kvällen, hon fick tidigare i veckan motta Musikörats pris tillsammans med Tomas Ledin för sitt arbeta med Stockholm Folk Festival.

Tre av MTAs artister på scenen under festivalen.
Artisterna var följande Juha Mulari, Daniel Karlsson trio och Kolonien.

Först ut på scen var Juha Mulari, en äldre herre som bland annat suttit inne och vuxit upp i en familj där pappan var alkoholist. Hans liv återspelglade i många av hans låttexter. Juha Mularis musik kan beskrivas som singer, songwriter med mycket känsla.

Andra akten på scen var Daniel Karlsson trio, de spelade en sorts fusion Jazz där det många gånger kändes som bandet bara satt och jamande, samtidigt var det bra och trevligt att lyssna genom det. Detta kan beskrivas som en trio med riktigt skickliga musiker som verkligen kunde hantera sina instrument.

Sista bandet upp på East West scen var Kolonien. De deras musik var inspirerad av många olika genrers. Man kunde hitta spår av folkmusik, pop, samba och många och många fler. På grund av deras speciella sound var bandet en av de intressantare akterna under kvällen.

Sammanlagt kan man säga att det blev en lyckad kväll för MTA. Tre bra artister uppträdde inför ett välfyllt East West och nu kunde man verkligen känna att Live at Heart var på gång på allvar.

 

FIKK - För att alla behövs
Läs också