Örebro Futsal Club

Zara Larsson är en riktig popstjärna på musikhimlen

Artisten Zara Larsson blev under sommaren 2015 en av dom mest omskriva personer i Sverige, detta mycket på grund av hennes uttalande som handlade om Bråvalla-festivalen.

· Publicerad: 5 september 2015 · 02.30.

Artisten Zara Larsson blev under sommaren 2015 en av dom mest omskriva personer i Sverige, detta mycket på grund av hennes uttalande som handlade om Bråvalla-festivalen.

Bland annat gick artisten Günther efter detta ut och sa att hon var en fjortis samtidigt som Bandit Rocks Sebastian Larsson uppmanade lyssnarna att ge Zara en örfil.

Annons ▾

Zara utsattes för ett enormt näthat vilket resulterade i en debatt om näthat och framför allt över mäns agerande på nätet. Tillslut manade hetsen mot Zara ut i en diskussion om hat mot kvinnor, då även Zara är en uttalad feminist.

Man måste kunna skilja på en artists privatliv och musikkarriärer och nu i sommar handlade inget av uttalandena om Zara Larssons musikaliska talang, en talang som just den den här 17-åriga tjejen besitter.

Höstpremiär för Ritz i Örebro
Fredagen den 4 september så hade nattklubben Ritz i Örebro höstpremiär och Zara Larsson var artisten som skulle spela kvällen, natten till ära.

Redan flera timmar innan spelningen skulle börja fylldes det snabbt på med folk utanför nattklubben. Trycket var stort och många som ville se Zara Larsson, vakterna och nattklubbens personal gjorde ett mycket bra jobb för att se till att allt flöt på, detta fast det vara många som trängdes och tryckte på framåt hela tiden.

Zara Larsson klev på scenen vid midnatt och inledde konserten med låten ”Bad Boys”, den har ett helt vanligt popsound och sätter tonen för många av låtarna under konserten. Zara är en typisk popartist med stor röst, hennes musik är likaså.

Exploderar på scenen och visar upp att hon är en verklig stjärna
Under ett par tillfällen exploderar Zara på scen och bjuder upp till dans, hon utmanar och uppmanar publiken att följa henne. Hela nattklubben fullkomligt gungar i takt till tonerna på scenen.

Zara visar verkligen upp sin sångförmåga och samtidigt bevisar hon att hon även är en riktig stjärna. En röst för världsscenen!

Man får inte glömma bort att artisten med den stora rösten bara är 17 år och har många år i rampljuset kvar. Hon kommer garanterat ha många fortsatta hits och förmodligen ett flertal mer än vad Günther lyckats skapa ihop under sina 15 års som artist.

Text: Martin Avedal – Foto: N´Sharp (Örebro Tribune)

FIKK - För att alla behövs
Läs också