Örebro Futsal Club

Bedrövad E-Type avbröt spelning på Ritz

Ytterligare en spelning på nattklubben Ritz i Örebro. Denna kväll och natt så gästades nattklubben och Örebroarna av Martin ‘E-Type’ Eriksson

- .

Så var det dags för ytterligare en spelning på nattklubben Ritz i Örebro. Denna kväll och natt så gästades nattklubben och Örebroarna av Martin ‘E-Type’ Eriksson.

E-Type skulle gå på scenen vid 23-tiden på lördagskvällen, men det drar ut på tiden och efter ungefär en timme så meddelar man det att det är strul med mixerbordet och att man kallat in experthjälp som var på väg.

Annons ▾

Klockan börjar närma sig 00.30 så kliver E-Type upp på scenen tillsammans med två dansare, men det märktes ganska snabbt att det inte fungerade med dom tekniska bitarna och det lät rent bedrövligt.

E-Type kämpade på med hjälp av sina dansare och körtjejer, men efter tre låtar så avbröt han spelningen och bad publiken om ursäkt. Ett beslut som vi tycker var helt rätt.

Publiken fick lunka hemåt med tre skrålande låtar i minnet av denna kväll.

Om jag ska betygsätta kvällen så ger jag E-Type och tjejerna ett högt betyg för att dom kämpade och försökte att genomföra spelningen, detta trots allt strul med ljud och mixerbord.

FIKK - För att alla behövs
Läs också