Örebro Futsal Club

Live at Heart så mycket att se och så ont med tid

Årets upplaga av Live at Heart är nu över och man kan precis som tidigare år konstatera att festivalen återigen är en succé.

- .

Årets upplaga av Live at Heart är nu över och man kan precis som tidigare år konstatera att festivalen återigen är en succé.

Över 200 artister och band besökte Örebro för att uppträdda och se på andra artister som uppträdde på någon av alla de uteställen eller lokaler som fanns tillgängliga.

Annons ▾

Det största problemet är bara att det finns för mycket att se och allt för lite tid. Man får helt enkelt prioritera de artister som låter mest intressanta. Saken gjorde det inte enklare av att nattklubben Ritz hade säsongspremiär med en högaktuell Zara Larsson på scen.

Jag valde att under lördagen se nästan bara uteslutet artister som jag gillar och hade sett förut.

På Våghustorget kl 16.00 spelade världens coolaste ukuleleband från Fagersta, Fu*k! Grabbarna som spelar rock’n roll med ukuleles.
Jag såg dem förra året och de var precis lika roliga och charmiga som då.

På kvällen vid 21-tiden gick jag till Nivå för att se Karlstads bästa rockband Perry and the Travelers. Det var tredje gånge jag såg dem live efter att sett dem två gånger under 2013.
Även om bandet saknade sin ordinarie trummis och sångaren Perry var dålig på grund av smärta efter en olycka bjöd bandet på en av de bästa spelningarna de hittills har gjort.

Festivalen fick ett tidigt avslut när jag gick till East West för att se Örebroduon Spetsnaz. Ett synthband jag hört mycket om men aldrig sett live.
Det blev ändå en bra avslutning då Spetsnaz bjöd på en annorlunda form av musik. Något som man inte ser allt för mycket av nuförtiden.

Utöver dessa akter han jag även med att se banden Väg, Maidavale och State of Grace. Här kommer ett par bilder från Live at Heart dagarna fredag och lördag.

Se flera bilder från Festivalen på M.A.V.Foto

FIKK - För att alla behövs
Läs också