Örebro Futsal Club

Tomas Ledin ger ett värdigt avslut på sommaren i Örebro

Många hade samlats denna kväll på planen framför scenen för att få se avslutningsturnén med Tomas Ledin.
Publiken visste redan vad som väntade, dom har rutinerat hört detta förr.

- .

Dagen började absolut inte bra med gråa tunga skyar och regnet har från och till vräkt ner.

September är precis det här, höstgarderob och man springer vettvilligt fram och tillbaka i det skrymslet för att hitta det där man måste ta på sig. Man vet inte hur man behöver klä sig, hur snabbt vänder vädret och blåsten tar i så andan försvinner.

Annons ▾

Precis till kvällens konsert i Brunnsparken så verkar Tomas Ledin ha den där knappen man trycker in för uppehåll och en het publik på plats.

Många fanns på plats och dom flesta sjöng med låt för låt
Många hade samlats denna kväll på planen framför scenen för att få se avslutningsturnén med Tomas Ledin. Publiken visste redan vad som väntade, dom har rutinerat hört detta förr och varje framförande så fanns publikens röster på rätta ställena låt för låt, detta är skrämmande mäktigt.

Vad tycker vi om kvällen, vi vet redan vad publiken ville se och det fick dom. Detta var en riktigt bra spelning. Tomas Ledin vet vad han vill nå ut med till sin publik och det gör han verkligen rutinerat.

Livs Levande Sommar 2015
Sommaren är kort – Tomas Ledin kommer till Örebro och avslutar sommaren med sin turné. Han gör det med värdighet för Örebroarna.

En lång musikkarriär bakom sig
Tomas Ledin framträdde på Visfestivalen i Västervik 1972, 1978 och 1979 och under ABBA:s världsturné 1979-1980 fanns Ledin med i kören och framförde även Not Bad at All som solist.

Tomas Ledin vann Melodifestivalen 1980 med låten ”Just nu” som även fanns som ett nummer under kvällens spelning i Örebro. Tomas Ledin representerade Sverige vid Eurovision Song Contest i Haag.

Året 1982 kommer Ledin ut med låten ”Sommaren är kort” som är en av hans mest kända låtar.

Året 1991 grundade Ledin konsertturnén Rocktåget som varje sommar turnerar runt om i Sverige med kända pop- och rockartister. Det är här jag för första gången får upp ögonen, spetsar öronen mot ett fantastikst uppträdande ifrån Borgholms slottsruin.

Tomas Ledin mottar en hel del priser under åren som går, han släpper ett 60-tal studioalbum och medverkar i flertal TV-produktioner. En lång karriär och det visade han under denna kväll.

FIKK - För att alla behövs
Läs också