Örebro Futsal Club

Örebro slog Vita Hästen i Behrn Arena

Ikväll spelades den första träningsmatchen i Behrn Arena för Örebro Hockey den här säsongen. För motståndet stod Vita Hästen från Norrköping. Publiken som hade hittat ner till Behrn Arena fick se en ganska avslagen match som kändes mer som en vänskapsmatch.

· Publicerad: 9 september 2015 · 04.19.

Ikväll spelades den första träningsmatchen i Behrn Arena för Örebro HK den här säsongen. För motståndet stod Vita Hästen från Norrköping.

Det var ganska glest på läktarna och det kunde bero på att Sveriges fotbollslandslag spelade en kvalmatch och att Indianerna i Speedway körde sin andra semi på Sannahed i Kumla.

Annons ▾

Publiken som hade hittat ner till Behrn Arena fick se en ganska avslagen match som kändes mer som en vänskapsmatch. Vita Hästen hade inför matchen fem spelare ombytta som tillhör Örebros organisation.

Det blev en 4-2 seger till Örebro efter att hemmalaget öppnade målskyttet i andra perioden genom Greg Squires. Gästerna kvitterade genom Örebro-lånet Lukas Volpeka, men Marko Anttila kunde återigen ge Örebro ledningen i andra perioden.

I tredje och sista perioden utökade Henrik Löwdahl ledningen till 3-1 efter att han styrt in ett skott från Joonas Jalvanti. Vita Hästen skulle komma tillbaka genom Simon Löf som placerade ett skott snyggt bakom Henrik Lundberg. Tillslut kunde Libor Hudacek när han petade in 4-2 i tom kasse.

Sista träningsmatchen är nu på torsdag hemma mot Färjestad. Sen drar den riktigt SHL-säsongen igång för Örebro Hockey.

FIKK - För att alla behövs
Läs också