Örebro Futsal Club

Örebro Tribune når ut till fler än någonsin

Vi kan se siffrorna i statistiken peka spikrakt uppåt och Örebro Tribune når nu ut till fler än någonsin. Räckvidden på artiklarna sträcker sig över hundratusen och här har vi er läsare att tacka – en morot för ett fortsatt bra arbete.

· Publicerad: 9 september 2015 · 05.07.

Vi kan se siffrorna i statistiken peka spikrakt uppåt och Örebro Tribune når nu ut till fler än någonsin. Räckvidden på artiklarna sträcker sig över hundratusen och här har vi er läsare att tacka – en morot för ett fortsatt bra arbete.

Statistiken kommer ifrån vår Facebooksida.

Annons ▾

Jag satt under en tid och plockade med koden på sidan. Vi behövde förenkla arbetet med artiklarna och publicering, tidningen behöver fungera i alla format för läsarna och detta krävde en hel del arbete.

Möjligt med läsarnas artiklar och blogginlägg på Örebro Tribune
Vi öppnade upp systemet på tidningen och gjorde det möjligt för er läsare att skriva era inlägg tidningen. En enkel registrering krävs, sen så finns knappen Ny artikel där ett enkelt formulär låter er publicera artikeln i vårt system. Vi granskar artikeln och publicerar om inlägget känns anpassat för läsarna att ta del utav.

Ha en god onsdag
Håkan

FIKK - För att alla behövs
Läs också