Örebro Futsal Club

Flera trafikolyckor under torsdagseftermiddagen

Det inträffade under torsdagseftermiddagen två olika trafikolyckor tätt efter varandra i Örebro län. Kökrock mellan tre fordon på riksväg 50 i höjd med Hovsta, norr om Örebro. Det inträffade även en olycka på motorvägen i höjd med Glanshammar.

· Publicerad: 10 september 2015 · 21.17.

Det inträffade under torsdagseftermiddagen två olika trafikolyckor tätt efter varandra i Örebro län.

Den första trafikolyckan inträffade på riksväg 50 i höjd med Hovsta, strax norr om Örebro. Det är enligt SOS Alarm en kökrock där totalt tre fordon är inblandade. Två personer förs ifrån olycksplatsen med ambulans till universitetssjukhuset i Örebro för vård. Enligt sjukhusets presskommuniké har man tagit emot två ifrån trafikolyckan och båda ska må gott efter omständigheterna.

Annons ▾

Den andra trafikolyckan inträffade på motorvägen E20 i höjd med Glanshammar där flera fordon är inblandade, en lastbil har kolliderat med en personbil. Räddningstjänsten larmas ut tillsammans med polis och ambulans fram till olycksplatsen. Larmet inkom till SOS Alarm vid klockan 16.50 tiden.

Det är oklart skadeläge ifrån platsen.

FIKK - För att alla behövs
Läs också